Καθυστέρησε το Uncharted 4 για να τελειοποιηθεί το τέλος του  

Μια δύσκολη απόφαση που πήρε η Naughty Dog

Καθυστέρησε το Uncharted 4 για να τελειοποιηθεί το τέλος του

Για όλους τους fans η καθυστέρηση του Uncharted 4 ήταν μια απογοήτευση. Ο λόγος όμως για τον οποίο πάρθηκε η απόφαση από τη Naughty Dog ίσως να σας κάνει να σκεφτείτε πως έγινε για το καλό του παιχνιδιού. Όπως δήλωσε ο Neil Druckmann στο Official PlayStation Magazine, η καθυστέρηση οφείλεται στο τελικό sequence του παιχνιδιού το οποίο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, λόγω του ότι είναι πολύ φιλόδοξο. 

Συγκεκριμένα ο director της Naughty Dog είπε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Το The Last of Us ήταν το πρώτο παιχνίδι μας που καθυστερήσαμε -για έναν μήνα- και νιώσαμε τόσο ένοχοι και απαίσια που έπρεπε να το κάνουμε. Ωστόσο το να κυκλοφορούσαμε ένα παιχνίδι που δεν ανταποκρίνονταν στο όραμα μας θα μας έκανε να νιώθαμε χειρότερα. Υπήρξαν συγκεκριμένες σκηνές που ήμασταν 'ΟΚ αυτό είναι ένα πολύ φιλόδοξο sequence, θα πρέπει μάλλον να το κόψουμε.'

Ακόμη και όταν περιγράφω το τέλος, είναι ένα αρκετά... Λοιπόν, νομίζω ότι θα είναι λίγο spoil... Μπα δεν υπάρχει περίπτωση να σας το πω! Όμως υπάρχει κάτι που συμβαίνει και απαιτεί πάρα πολύ δουλειά για αυτό που θέλουμε να γίνει και σας το λέω ξανά πως θα έπρεπε να κατευνάσουμε το όραμα μας και τις φιλοδοξίες μας για να πετυχαίναμε το αρχικό deadline." 

Το Uncharted 4: A Thief's End αναμένεται στις 18 Μαρτίου του 2016 αποκλειστικά για το PS4.

Ροη ειδησεων