Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Final Fantasy VII Ever Crisis που μόλις κυκλοφόρησε!

Ξεπέρασε τα 1.7 εκατομμύρια pre-registrations και τώρα είναι έτοιμο
09 Σεπτεμβρίου 2023 14:15
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Final Fantasy VII Ever Crisis που μόλις κυκλοφόρησε!

Το νέο κεφάλαιο του Final Fantasy VII μόλις κυκλοφόρησε στις mobile συσκευές και σάς καλεί να ζήσετε και πάλι αξέχαστες στιγμές με μία νέα πιο μοντέρνα “πινελιά”. Ο λόγος γίνεται για το Final Fantasy VII Ever Crisis της Square Enix, το οποίο φέρνει στην παλάμη του χεριού σας τις πιο μαγικές στιγμές του τίτλου του PlayStation 1. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για ένα single-player παιχνίδι που θα χωρίζεται σε επεισόδια και στο νέο trailer παίρνουμε μια μικρή ματιά από τους gameplay μηχανισμούς. 

Για να το γιορτάσει, η Square Enix κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουργιο trailer από το παιχνίδι, το οποίο παρουσιάζει μεταξύ άλλων την turn-based μάχη του τίτλου, η οποία φαίνεται ότι είναι αρκετά εμπνευσμένη από το σύστημα Active Time Battle του θρυλικού Final Fantasy VII, ενώ και τα γραφικά του είναι ιδιαίτερα με “μικροσκοπικούς” χαρακτήρες έξω στο χάρτη και μεγαλύτερους μέσα στη μάχη. 

Μιας και μιλάμε για ένα FFVII παιχνίδι, θα πρέπει να περιμένετε γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες όπως είναι ο Cloud, ο Barret και ο Zack.

Κατεβάστε το Final Fantasy VII Ever Crisis από το Google Play πατώντας εδώ. 

Βρείτε το παιχνίδι στο App Store από εδώ. 

Η περίληψη που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Square Enix αναφέρει: 

Το νέο κεφάλαιο στη θρυλική σειρά Final Fantasy VII. Ξαναζήστε τις πιο αξέχαστες στιγμές από το FFVII και ζήστε το ταξίδι ενός νεαρού ήρωα ονόματι Sephiroth. Ζήστε κλασικές, όσο και νέες ιστορίες σε αυτό το σύμπαν που παρουσιάζονται σε μια νέα ρετρό εμφάνιση σε συνδυασμό με μοντέρα και όμορφα γραφικά. Συνδυάστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και προσαρμόστε τον καθένα με εμβληματικό εξοπλισμό και όπλα για να νικήσετε ισχυρούς αντιπάλους σε Solo ή Co-op. 

Το Final Fantasy VII Ever Crisis κυκλοφορήσει στις mobile συσκευές εδώ και λίγες ώρες.