To GOG της CD Projekt δίνει ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι!

Στο πλαίσιο των φθινοπωρινών του εκπτώσεων
08 Σεπτεμβρίου 2023 22:52
To GOG της CD Projekt δίνει ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι!

Η CD Projekt συνεχίζει να δίνει δωράκια μέσα από το ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών της, το GOG.com. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προώθησης των φθινοπωρινών εκπτώσεων της πλατφόρμας, η εταιρία προσφέρει τώρα ένα ακόμη δωρεάν παιχνίδι, το τρίτο κατά σειρά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι χρήστες μπορούν να κάνουν δικό τους χωρίς καμία χρέωση το Requiem: Avenging Angel, αρκεί να δεχτούν να εγγραφούν στο newsletter του GOG. Πρόκειται για ένα retro 3D, first-person action παιχνίδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1999 από την Cyclone Studios.

Η επίσημη περιγραφή του τονίζει:

Το Requiem: Avenging Angel είναι ένα 3D, first-person action παιχνίδι βιβλικών διαστάσεων που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο υπό πολιορκία. Ένας ιερός πόλεμος μαίνεται στη Γη ανάμεσα στους εκλεκτούς στρατιώτες του Ουρανού και τους έκπτωτους αγγέλους της Κόλασης. Είστε ο Malachi, ένας εκλεκτός Άγγελος που στάλθηκε στη Γη για να σώσει τη Δημιουργία από την οργή των Πεσόντων. Διασχίστε έναν συναρπαστικό φουτουριστικό τρισδιάστατο κόσμο χρησιμοποιώντας αγγελικές δυνάμεις, όπως το possession, το blood boil, τα locust swarms και η ικανότητα να μετατρέπετε τους εχθρούς σας σε στήλες αλατιού. Χωρίς εσάς, η ανθρωπότητα δεν έχει καμία ελπίδα.

Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο δωρεάν παιχνίδι του GOG μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου πατώντας εδώ.

Tags: