Κατεβάστε το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Ανανεώθηκε η κατηγορία Free Games του καταστήματος
07 Σεπτεμβρίου 2023 19:38
Κατεβάστε το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Από σήμερα μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα ακόμη παιχνίδι από το Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, η ‘Free Games’ κατηγορία του καταστήματος ανανεώθηκε με έναν νέο τίτλο που μπορεί να γίνει δικός σας χωρίς κανένα κόστος. Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε το δωρεάν παιχνίδι στον λογαριασμό σας, θα παραμείνει εκεί για πάντα. 

Το εβδομαδιαίο δωρεάν παιχνίδι ονομάζεται Spelldrifter και κοστίζει κανονικά 15.99 ευρώ. Πρόκειται για ένα RPG από την ομάδα ανάπτυξης Free Range Games που απευθύνεται στους λάτρεις των turn based RPG παιχνιδιών, αλλά και σε εκείνους που παίζουν trading card games. Το παιχνίδι συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία μαζί και υπόσχεται μία περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Αποκτήστε το Spelldrifter πατώντας εδώ. 

Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: 

Το Spelldrifter συνδυάζει την τακτική, το RPG και το Puzzle στοιχείο με το replayability και το customization ενός trading card παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα; Ένα υβρίδιο, όπου οι παίκτες πρέπει να βρουν πόρους χρησιμοποιώντας τόσο το χρόνο, όσο και το χώρο. 

Το Spelldrifter θα βρίσκεται στην κατηγορία ‘Free Games’ του Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.