Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Nintendo για τον Charles Martinet, τον voice actor του Super Mario

Ο Charles Martinet δε θα ξανά δώσει τη φωνή του στους χαρακτήρες της Nintendo
07 Σεπτεμβρίου 2023 18:06
Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Nintendo για τον Charles Martinet, τον voice actor του Super Mario

Τον περασμένο Αύγουστο είχε γίνει γνωστό ότι ο Charles Martinet θα σταματήσει να δανείζει τη φωνή του στον Super Mario και σε άλλους χαρακτήρες της Nintendo. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν η φωνή του αγαπητού χαρακτήρα για πάρα πολλά χρόνια και πλέον έχουμε την πρώτη ανακοίνωση από εκείνον, αλλά και από τον Shigeru Miyamoto. 

Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo ανέβασε ένα νέο βίντεο στα επίσημα social media της και αυτή τη φορά βλέπουμε τον Martinet να αποχαιρετάει τους fans του Mario και να ανακοινώνει και επίσημα ότι από εδώ και πέρα θα είναι ο ‘Mario Ambassador’ της Nintendo.  

Οι δηλώσεις του πριν πάρει τη σκυτάλη ο Miyamoto ήταν μεταξύ άλλων οι εξής: 

Γεια σε όλους! Εγώ είμαι, ο Charles! Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για την Nintendo, το Mushroom Kingdom και για εμένα. Ίσως με γνωρίζετε που δίνω τη φωνή μου σε χαρακτήρες παιχνιδιών της Nintendo, όπως ο Super Mario, ο Luigi, ο Wario, αλλά και ο Waluigi και σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ότι μπαίνω σε έναν νέο ρόλο ως Mario Ambassador.  

 

Ο Shigeru Miyamoto είπε μεταξύ άλλων, ότι ο Martinet θα συνεχίζει να ταξιδεύει σε διάφορα events της εταιρίας και να γνωρίζει τους fans απ’ όλο τον κόσμο, ωστόσο δε θα ξανά δώσει τη φωνή του στους χαρακτήρες και η αρχή θα γίνει από το Super Mario Bros. Wonder που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch αυτόν τον Οκτώβριο. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Charles Martinet έδινε τη φωνή του στον Super Mario από το Super Mario 64 και από εδώ και πέρα σταματάει να χαρίζει τη φωνή του στους χαρακτήρες. Η Nintendo είχε δηλώσει παλιότερα: Με αυτή τη μετάβαση, θα αποσυρθεί από την ηχογράφηση της φωνής του για χαρακτήρες στα παιχνίδια μας, αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει στον κόσμο μοιράζοντας τη χαρά του Mario και αλληλοεπιδρώντας με όλους σας! 
 
"Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε με τον Charles για να βοηθήσουμε να φέρει στη ζωή τον Mario για τόσα πολλά χρόνια και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να τον γιορτάσουμε. Παρακαλούμε να δείτε το βίντεο με το ειδικό μήνυμα από τον Shigeru Miyamoto και τον ίδιο τον Charles, το οποίο θα δημοσιεύσουμε σύντομα."

Ο Charles Martinet είχε δανείσει τη φωνή του σε παιχνίδια όπως τα Super Mario 64, Mario Kart 64, Super Smash Bros. Wario Land και πολλά άλλα.