Νέα ματιά σε έναν από τους κακούς του Spider-Man 2 του PS5

Η Insomniac Games κυκλοφόρησε νέα επίσημη αφίσα
07 Σεπτεμβρίου 2023 17:25
Νέα ματιά σε έναν από τους κακούς του Spider-Man 2 του PS5

Η Insomniac Games συνεχίζει να προωθεί το Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5 και αυτή τη φορά θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά σε έναν κεντρικό villain που θα κάνει τη ζωή δύσκολη του Peter Parker.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια αφίσα από τον ‘Lizard’ ή αλλιώς Dr. Curt Connors, ο οποίος όπως αναφέρει η ίδια η ομάδα ανάπτυξης, πρέπει να σταματήσετε τα σχέδιά του πάση θυσία. 

Παρόλο που δεν αναφέρει πολλές πληροφορίες ή ποια θα είναι τα σχέδια του χαρακτήρα, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του παιχνιδιού, μαζί με τον Venom και τον Kraven the Hunter, από τους οποίους πήραμε πρόσφατα μια νέα γεύση. 

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει: Δεν είναι ο εαυτός του ο Dr. Curt Connors. Από ένα λαμπρό μυαλό σε μια μεγάλη απειλή, πρέπει να σταματήσετε τον ο Lizard! 

 

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel που καταφθάνει στις 20 Οκτωβρίου, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.