Το NBA 2K24 θα γεμίσει δίσκους με μέγεθος πολύ, πολύ μεγαλύτερο από 100GB!

Σύμφωνα με νέα διαρροή
05 Σεπτεμβρίου 2023 20:54
Το NBA 2K24 θα γεμίσει δίσκους με μέγεθος πολύ, πολύ μεγαλύτερο από 100GB!

Αν νομίζατε πως το μέγεθος του NBA 2K δεν μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο, μετά τα 152 GB που ζητούσε ο περσινός τίτλος στα Xbox Series X|S και τα 142 GB της PS5 έκδοσης, ξανασκεφτείτε το. Κι’ όμως, το NBA 2K24 φαίνεται πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερο!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γνωστός leaker 2KIntel αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) πως η next-gen έκδοση του μπασκετικού τίτλου θα έχει φέτος μέγεθος μεγαλύτερο από 160 GB. Ναι, καλά διαβάσατε. Το NBA 2K24, σύμφωνα με τη διαρροή, θα χρειάζεται 161 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου!

Ο leaker δε διευκρίνισε αν το μέγεθος θα είναι μικρότερο στο PS5, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, αλλά έφερε στην επιφάνεια πληροφορίες και για την προηγούμενης γενιάς έκδοση των PS4 και Xbox One. Στα παλιότερα συστήματα, το NBA 2K24 θα χρειάζεται 108 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις:

Βέβαια, το άλμα στο μέγεθος μπορεί εν μέρει να εξηγηθεί, αφού η Visual Concepts υπόσχεται φέτος πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων.

Μπαίνοντας απευθείας στο ψητό, μια από τις σημαντικότερες τροποποιήσεις είναι η βελτίωση των μηχανισμών του σουτ και της ντρίμπλας, που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους παίκτες, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες σκοραρίσματος σε όλο το γήπεδο. Για παράδειγμα, στο NBA 2K24 θα υπάρχει η νέα κίνηση "ντρίμπλας με εκτίναξη", η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να εκμεταλλευτούν μια γρήγορη έκρηξη ταχύτητας, αφήνοντας τους αμυντικούς σε μειονεκτική θέση.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην άμυνα. Η ανταπόκριση των αμυντικών κινήσεων θα είναι φέτος πιο άμεση, το φαινόμενο του sliding έχει μειωθεί, ενώ θα επιστρέψουν και τα κλεψίματα κατεύθυνσης. Αυτές οι αλλαγές θα απαιτούν από τους παίκτες να παίζουν με περισσότερη ακρίβεια, ιδιαίτερα όταν πιέζουν για κλεψίματα, ώστε να διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούν το χέρι που βρίσκεται πιο κοντά στη μπάλα. Οι μηχανισμοί του μπλοκ έχουν επίσης βελτιωθεί, απαιτώντας άψογο συγχρονισμό από τους παίκτες.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με διαφορά φέτος είναι η τεχνολογία ProPLAY. Αυτή έχει επιτρέψει στην Visual Concepts να καταγράψει πραγματικό υλικό από το NBA για τα animations στο παιχνίδι. Έτσι, το NBA 2K24 θα περιλαμβάνει πολλές γνήσιες κινήσεις αποκλειστικά για τους σούπερ σταρ του NBA. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν το ξεχωριστό jumpshot του Kevin Durant, τις δυναμικές τεχνικές ντρίμπλας του Steph Curry και πολλά άλλα. Δυστυχώς, αξίζει να σημειωθεί ότι το ProPLAY θα είναι ένα προνόμιο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X, όπου θα υπάρχει για πρώτη φορά και cross-play. Αντιθέτως, η PC έκδοση του NBA 2K24 θα είναι ίδια με τις εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Το NBA 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.