PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα PS5 και PS4

Μπορείτε να τα αποκτήσετε από σήμερα
05 Σεπτεμβρίου 2023 19:58
PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα PS5 και PS4

Το φθινόπωρο έχει πλέον φτάσει και από σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, είναι διαθέσιμα και τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential για τη σεζόν. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και τις 31 Ιουλίου, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν το Saints Row. Πρόκειται για το reboot της διάσημης τύπου-GTA σειράς που έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του περασμένου έτους. Ο τίτλος δεν είχε λάβει και τις καλύτερες βαθμολογίες, έχοντας αρκετά τεχνικής φύσεως θέματα και όχι μόνο, αλλά από τότε έχει βελτιωθεί δραματικά με πολλαπλά patches. Για την ακρίβεια, πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης έκανε κάτι σαν relaunch, γιορτάζοντας τις εκατοντάδες βελτιώσεις που έχει επιμεληθεί, τα 3 πακέτα επέκτασης που έχει κυκλοφορήσει και τις 2 νέες districts που έχει προσθέσει.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές έχουν πλέον πρόσβαση και στο Black Desert - Traveler Edition, ένα πακέτο περιεχομένου για το γνωστό free-to-play ΜΜΟ της κορεατικής Pearl Abyss. Τέλος, το Plus δίνει και το Generation Zero, ένα open-world co-op survival παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε με έως και τρεις φίλους σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή. Παράλληλα, οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Black Desert και το Generation Zero στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Σεπτέμβριο του 2023:

Saints Row | PS4, PS5

Black Desert - Traveler Edition | PS4

Generation Zero | PS4