PS4 & PS5: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα!

Αν δεν τα αποκτήσατε ακόμη, αυτή είναι η στιγμή
04 Σεπτεμβρίου 2023 14:11
PS4 & PS5: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα!

Ναι, μπορεί το φθινόπωρο και επίσημα να έχει ξεκινήσει, αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε προσθέσει ήδη στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Αύγουστου, έχετε ακόμη για λίγες ώρες στη διάθεσή σας. Συγκεκριμένα, οι επόμενες προσθήκες της υπηρεσίας, για τις οποίες σας ενημερώσαμε πρόσφατα, θα καταφθάσουν αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, οπότε μέχρι και σήμερα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας τα παιχνίδια του προηγούμενου μήνα.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το πρώτο παιχνίδι που μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα είναι το PGA Tour 2K23, το γνωστό παιχνίδι γκολφ για τους λάτρεις του είδους, όπου καλείστε να παίξετε σε διάφορες διοργανώσεις ή και μέσα από το MyPLAYER με τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος υποστηρίζει local play και online ματσάκια για να παίζετε και με τους φίλους σας.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές έχουν ακόμη πρόσβαση και στο Dreams, ένα ever-expanding παιχνίδι όπως λέει η ίδια η Sony που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Media Molecule, δημιουργοί των LittleBigPlanet και Tearaway. Μέσα από το Dreams θα μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορες δημιουργίες της κοινότητας από όλο τον κόσμο, καθώς και να μάθετε να φτιάχνετε το δικό σας «ονειρικό» παιχνίδι.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του μήνα που παραμένει διαθέσιμο για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων είναι το Death’s Door, ένα σκοτεινό indie, όπου παίρνετε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που χρησιμοποιεί σπαθί, τόξο και μαγείες για τις επιθέσεις του, καθώς παλεύει να βγει ζωντανός από έναν εφιάλτη. Πρόκειται για ένα action adventure που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα για όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Αύγουστο του 2023:

PGA Tour 2K23 | PS4, PS5

Dreams | PS4

Death's Door | PS4, PS5