Final Fantasy 16: Τελικά θα αποκτήσει DLCs – Ετοιμάζεται πλέον η PC έκδοση

Ενώ κυκλοφόρησε και ένα νέο πολύ μεγάλο update
04 Σεπτεμβρίου 2023 13:06
Final Fantasy 16: Τελικά θα αποκτήσει DLCs – Ετοιμάζεται πλέον η PC έκδοση

Ευχάριστα νέα για τους fans του νεότερου Final Fantasy τίτλου. Παρόλο που αρχικά δεν ήταν στα σχέδιά της, η Square Enix ανακοίνωσε πως τελικά δύο επί πληρωμή DLC πακέτα θα έρθουν να επεκτείνουν το Final Fantasy 16.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ιαπωνικός κολοσσός προέβη σε διάφορες σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια ενός ειδικού panel στην PAX West. Εκεί, ο παραγωγός Naoki Yoshida, πέρα από τα δύο DLCs, αποκάλυψε πως και η ανάπτυξη της PC έκδοσης έχει πλέον ξεκινήσει, ενώ συγχρόνως έγινε γνωστό πως το μεγάλο 1.10 update είναι πλέον διαθέσιμο για την PS5 έκδοση.

Μιλώντας για όλα αυτά στο πάνελ, ο Yoshida τόνισε:

Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχουμε δει τόσες πολλές απόψεις και αντιδράσεις από την κοινότητα των παικτών του Final Fantasy XVI. Από αυτές, ένα πράγμα που έγινε ξεκάθαρο είναι πως ο κόσμος θέλει να δει περισσότερη από την ιστορία της Valisthea και να περάσει περισσότερο χρόνο με τους κατοίκους της.

Για να ικανοποιήσει την κοινότητα, η ομάδα ανάπτυξης έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε δύο επί πληρωμή DLC πακέτα. Τέλος, ενώ το Final Fantasy XVI κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 5, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς ζητάτε και μια έκδοση για PC. Επιτρέψτε μου λοιπόν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να σας ανακοινώσω επίσημα ότι η ανάπτυξη της PC έκδοσης έχει ξεκινήσει.

Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα DLCs όσο και για την PC έκδοση πριν από το τέλος του έτους, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Παρακάτω θα βρείτε τα αναλυτικά patch notes της νέας μεγάλης δωρεάν ενημέρωσης, καθώς και το συνοδευτικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.