ΦΗΜΗ: Έρχεται σύντομα σόου από το PlayStation

Σύμφωνα με εξαιρετικά έμπιστο ρεπόρτερ
01 Σεπτεμβρίου 2023 00:59
ΦΗΜΗ: Έρχεται σύντομα σόου από το PlayStation

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν έντονες φήμες πως η Sony ετοιμάζει ένα ακόμη σόου για τη χρονιά που διανύουμε, με στόχο να μας δώσει άλλη μια γεύση απ’ όλα όσα επιφυλάσσει το μέλλον του PlayStation. Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb, ο οποίος ευθύνεται για αμέτρητες επιβεβαιωμένες διαρροές στο παρελθόν, από το remake του Dead Space, μέχρι το παιχνίδι του Hideo Kojima για το Xbox.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του Grubb, το PlayStation σκοπεύει να πραγματοποιήσει σύντομα ένα νέο State of Play. Ειδικότερα, σχολίασε πως η πρόσφατη ανακοίνωση της αύξησης τιμής του PlayStation Plus ήταν μάλλον κάτι που η εταιρία ήθελε να βγάλει από τη μέση πριν το σόου της αυτό.

Η σχετική του δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Στη συνέχεια, όταν ο Grubb ρωτήθηκε αν το PlayStation ετοιμάζει κάποιο δεύτερο μεγάλης κλίμακας Showcase, τόνισε πως δε γνωρίζει αν πρόκειται να συμβεί ή όχι, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικό.

Φυσικά, με την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 να βρίσκεται στον ορίζοντα, ακούγεται πολύ πιθανό να έχουμε πράγματι κάποιο σόου από το PlayStation πολύ σύντομα. Για την ώρα η εταιρία δεν έχει κάνει καμία σχετική ανακοίνωση, ωστόσο αν αυτό αλλάξει θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.