Νέες διπλές εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια

Ξεκίνησαν οι προσφορές
30 Αυγούστου 2023 16:57
Νέες διπλές εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια

Μπορεί οι καλοκαιρινές εκπτώσεις να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και κάποιο καιρό, ωστόσο οι προσφορές συνεχίζονται στο PlayStation Store. Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά οι κάτοχοι PS4 και PS5 κονσολών έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα ‘PlayStation Plus Double Discounts’ καμπάνια μόλις ξεκίνησε, με συνολικά 575 προσφορές, που αγγίζουν έως και το 75%. Στο πλαίσιό της, οι παίκτες μπορούν να βρουν αμέτρητα παιχνίδια, αλλά και πακέτα επέκτασης φθηνότερα, με τη διαφορά πως οι βασικές εκπτώσεις είναι μέχρι 35%, αλλά οι PS Plus συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν επιπλέον έκπτωση έως και 70%.

Για παράδειγμα, το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games είναι διαθέσιμο με έκπτωση -35% στα €39.59, αλλά για τα μέλη του PS Plus υπάρχει επιπλέον έκπτωση 35%. Σε προσφορά είναι επίσης και πολλοί άλλοι μεγάλοι third-party τίτλοι, όπως το STAR WARS Jedi: Survivor, το Dead Space, το Dead Island 2, το Gotham Knights, το Far Cry 6, το Marvel's Midnight Suns, κ.α. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σε μειωμένες τιμές και διάφορες αποκλειστικότητες του PlayStation οικοσυστήματος, όπως το Days Gone και το God of War.

Να σημειωθεί ότι οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια των PlayStation Plus Double Discounts του PlayStation Store πατώντας εδώ.