Το Starfield είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το Xbox σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος

Νέες δηλώσεις
28 Αυγούστου 2023 12:56
Το Starfield είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το Xbox σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος

Μετά από ένα ομολογουμένως “light” 2022 όσον αφορά τις first-party κυκλοφορίες του Xbox, η Microsoft ετοιμάζεται τώρα να μπει σε μια νέα εποχή με την κυκλοφορία του Starfield, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός υψηλόβαθμου στελέχους της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο επικεφαλής του marketing του Xbox, Jerret West, μίλησε στο GamesIndustry.biz, κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023, της μεγαλύτερης gaming έκθεσης παγκοσμίως που έλαβε πρόσφατα χώρα στη Γερμανία. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι η εταιρία έχει ένα φιλόδοξο πλάνο τακτικών αποκλειστικών κυκλοφοριών για το άμεσο μέλλον, με την αρχή να κάνει το Starfield της Bethesda Game Softworks στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο West τόνισε πως το Starfield σηματοδοτεί κατά κάποιον τρόπο μια νέα εποχή για το Xbox, με το next-gen Forza Motorsport να ακολουθεί αμέσως μετά, τα Hellblade 2, Avowed και Towerborne να παίρνουν σειρά το 2024, ενώ άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν και εκπλήξεις που δεν ξέρουμε ακόμη, τόσο για του χρόνου όσο και για το 2025.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του ακολουθεί παρακάτω:

Είναι, κατά τη γνώμη μου, η πύλη, σχεδόν σαν τη βολή ενός όπλου εκκίνησης, για αυτό που πιστεύω ότι θα είναι μια πολυετής σκυταλοδρομία first-party τίτλων.

Καθόμουν εκεί και παρακολουθούσα την ίδια παρουσίαση του Starfield που παρακολουθούσατε κι εσείς σήμερα το πρωί και σκεφτόμουν... αυτή είναι πραγματικά η αρχή για κάτι που θα οδηγήσει στη συνέχεια στο Forza, και το 2024, καθώς θα πάμε στο Hellblade, και σκεφτόμαστε το Towerborne που είναι και στο χώρο της έκθεσης, σκεφτόμαστε το Avowed, και έχουμε ιστορίες που δεν έχουμε πει ακόμα, οι οποίες θα ξετυλιχθούν το 2024 και το 2025.

Και αν προσθέσετε και το Game Pass και τις σχέσεις με τους third-party που έχουμε αναπτύξει... Νομίζω ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο και αυτή είναι η αρχή για κάτι που θα είναι πραγματικά ξεχωριστό κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών.

 

Tags: