Θα μπορείτε να παίξετε το The Crew: Motorfest εντελώς δωρεάν πολύ σύντομα

Η προσφορά της Ubisoft για να δοκιμάσει ο κόσμος το νέο The Crew
27 Αυγούστου 2023 14:15
Θα μπορείτε να παίξετε το The Crew: Motorfest εντελώς δωρεάν πολύ σύντομα

Μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους gamers δίνει η Ubisoft για να παίξουν το επερχόμενο The Crew: Motorfest, το νέο "Forza Horizon" τύπου κεφάλαιο της  open-world racing σειράς της Ivory Tower. 

Συγκεκριμένα, για περιορισμένο χρόνο την ημέρα του λανσαρίσματος του τίτλου στις 14 Σεπτεμβρίου, θα μπορείτε να παίξετε την PC έκδοση εντελώς δωρεάν χάρη σε ένα free trial. Αυτή η δοκιμαστική περίοδος θα σας αφήσει να δοκιμάσετε το The Crew Motorfest για 5 ολόκληρες ώρες, χωρίς κανέναν άλλον περιορισμό εντός του παιχνιδιού, επομένως θα εξερευνήσετε ελεύθερα το γεμάτο πανέμορφες και επικίνδυνες διαδρομές νησί του, καθώς και τα game modes, τα events και τα playlists. 

Η δοκιμαστική περίοδος των 5 ωρών θα είναι διαθέσιμη από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου και μόνο μέσα από το Ubisoft Connect και το Epic Games Stores στα PC

Δείτε το νεότερο gameplay trailer του The Crew: Motorfest

Ακόμη το pre-loading ωστόσο δεν είναι διαθέσιμο αλλά θα σας ενημερώσουμε για αυτό όταν έρθει η στιγμή. 

Επίσης, όσοι προπαραγγείλουν την Gold ή Ultimate Edition του The Crew Motorfest θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα από τις 11 Σεπτεμβρίου. 

To The Crew Motorfest θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC.