Ο Todd Howard αποκάλυψε ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό για το Starfield

Και αφορά κυρίως τους παίκτες που θέλουν να το παίξουν και 2η φορά
26 Αυγούστου 2023 00:13
Ο Todd Howard αποκάλυψε ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό για το Starfield

Το Starfield πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου για τις Xbox κονσόλες και το PC και μόλις ήρθε μια σημαντική πληροφορίες διά στόματος Todd Howard για το παιχνίδι. Ο δημιουργός του τίτλου της Bethesda έδωσε μια νέα συνέντευξη στο CQ και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι το Starfield θα έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που αφορά κυρίως τους παίκτες που θέλουν να το παίξουν παραπάνω από μία φορά.

Ναι, όπως δήλωσε ο Howard, το Starfield θα έχει κανονικά New Game+ σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος που θα δώσει το κίνητρο στους παίκτες να παίζουν ξανά και ξανά το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: Το Starfield είναι το πιο συναρπαστικό και immersive RPG της Bethesda από το Oblivion του 2006.

Το παιχνίδι σάς δίνει την ευελιξία και τις επιλογές για να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα και προσθέτει επίσης και το πολύ συναρπαστικό New Game+, για να σας δώσει το κίνητρο να παίζετε ξανά και ξανά το παιχνίδι.

Ο δημιουργός δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το New Game+ του Starfield, όπως εάν θα μεταφέρονται κανονικά όλα τα όπλα και όλος ο εξοπλισμός του παίκτη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό όταν κυκλοφορήσει.

Εμείς είδαμε το Starfield στην Gamescom 2023 και αν πατήσετε εδώ θα μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις μας.

Στο Starfield θα μπορείτε να αγοράσετε σπίτι και να…μπείτε φυλακή!

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για τα Xbox Series S, Xbox Series X και PC, ενώ θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass. Επίσης, όσοι προμηθευτούν τη μεγάλη έκδοση του τίτλου ονόματι Premium Edition θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν από την 1η του Σεπτεμβρίου.