Έρχεται remaster ενός λατρεμένου FPS Star Wars παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το Nightdive Studios
25 Αυγούστου 2023 22:44
Έρχεται remaster ενός λατρεμένου FPS Star Wars παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Nightdive Studios ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το remaster για ένα λατρεμένο Star Wars παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στα σκαριά βρίσκεται η νέα έκδοση του Star Wars: Dark Forces, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά το μακρινό πλέον 1995, από την Lucasfilm Limited.

Πρόκειται για ένα FPS παιχνίδι που είχαν λατρέψει τότε οι fans του franchise και έρχεται στο σήμερα με καλύτερα γραφικά για τα Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: Πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας, η Αυτοκρατορία δημιουργεί έναν στρατό που θα γίνει το τελευταίο γρανάζι στο οπλοστάσιο του τρόμου και της κυριαρχίας της Αυτοκρατορίας

Ο κεντρικός χαρακτήρας γίνεται μέλος του τμήματος μυστικών επιχειρήσεων της Rebel Alliance και διεισδύει στην Αυτοκρατορία πολεμόντας ό,τι βρεθεί μπροστά του για να βάλει ένα τέλος στον νέο στρατό.

Αναζητήστε ενδείξεις σε έναν τεράστιο γαλαξία, επιτεθείτε σε διάφορες βάσεις των εχθρών σας, όλα σε μια προσπάθεια να σταματήσετε την ενεργοποίηση αυτού του τρομακτικού νέου όπλου.

To Nightdive Studios συνεργάστηκε με την Lucasfilm Games για το συγκεκριμένο remaster και φτιάχτηκε με την KEX Engine υποστηρίζοντας μέχρι και 4K ανάλυση και 120FPS, χειριστήριο, trophies και achievements. Όλα τα μοντέλα και τα cutscenes έχουν φτιαχτεί από την αρχή.

Το Star Wars: Dark Forces Remaster δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer και να δείτε τη διάφορα στα γραφικά και στα cutscenes μέσα από τον player που ακολουθεί.