Assassin's Creed Codename Jade: Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα και η επίσημη ονομασία του

Και είναι πιο απλή από όσο φαντάζεστε
24 Αυγούστου 2023 00:10
Assassin's Creed Codename Jade: Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα και η επίσημη ονομασία του

Στο πλαίσιο του Level Infinite Showcase στην Gamescom 2023, η Ubisoft μοιράστηκε νέες πληροφορίες αλλά και ένα νέο χορταστικό trailer για το Assassin's Creed Codename Jade, το οποίο αποτελεί το πρώτο πληρέστατο παιχνίδι της σειράς, που θέλει να δώσει μια console-like εμπειρία στα smartphones. 

Εκτός από τα πρώτα πλάνα, επιβεβαιώθηκε και η επίσημη ονομασία του που δεν είναι άλλη από... "Assassin's Creed Jade". Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι του franchise που εκτυλίσσεται στην αρχαία Κίνα, μετά το Assassin's Creed Chronicles: China

Το νέο trailer σήμανε την gameplay αποκάλυψη του mobile αυτού τίτλου, που πρακτικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα Assassin's Creed αδέρφια του στις κονσόλες και τα PC, με τα πλάνα να καλύπτουν διάφορες πτυχές του όπως το stealth, το παρκούρ και το σύστημα μάχης. 

Δείτε το gameplay trailer του Assassin's Creed Jade

Στόχος της εταιρίας με αυτό το κεφάλαιο, είναι να μεταφέρει μια δωρεάν πληρέστατη open world εμπειρία στο σύμπαν του Assassin’s Creed. Όσον αφορά τους παίκτες σε PC και κονσόλες, εκείνοι θα περιμένουν το Assassin’s Creed Mirage τον Οκτώβριο. Μάλιστα θα υπάρξει μαι δεύτερη closed beta δοκιμή πολύ σύντομα, όπως είπανε οι developers.

Εάν ακόμη δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στην closed beta του Jade, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ. 

Μερικές πληροφορίες για το Jade:

"Εξερευνήστε το μονοπάτι του Xia στο Assassin's Creed Codename Jade, που διαδραματίζεται τον 3ο αιώνα π.Χ., την εποχή μιας από τις πρώτες ενοποιημένες αυτοκρατορίες της Κίνας", αναφέρει η περιγραφή του τρέιλερ. "Μια άνευ προηγουμένου εποχή εμπορίου και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ανατολής και Δύσης μόλις αρχίζει, αλλά μαζί με αυτό έρχονται νέες προκλήσεις και απειλές που παραμονεύουν στις σκιές.

Από το Σινικό Τείχος έξω από τα σύνορα της αυτοκρατορίας μέχρι την αυτοκρατορική πρωτεύουσα Xianyang, ταξιδέψτε σε έναν κόσμο γεμάτο αρχαία ιστορία και κρυμμένους κινδύνους. Αμυνθείτε ενάντια στους Xiongnu και εργαστείτε για την εξάρθρωση συνωμοσιών, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερες ευθύνες και αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις".

Το Jade είναι ένα από τα 6 υπό ανάπτυξη AC παιχνίδια που έχει στα σκαριά η Ubisoft. Το αμέσως επόμενο μεγάλο κεφάλαιο είναι το Assassin’s Creed Mirage που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου, ενώ μετά θα ακολουθήσουν τα “Codename Red” και “Hexe”.