Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του μεγάλου expansion

Μερικά θα γίνουν διαθέσιμα και στο βασικό παιχνίδι
22 Αυγούστου 2023 23:13
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του μεγάλου expansion

Η CD Projekt Red βρέθηκε στη σκηνή του Opening Night live της Gamescom 2023 και έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077. Το στούντιο έδωσε μια νέα ματιά στην ιστορία που θα συνεχιστεί κανονικά με αυτό το πακέτο και θα προσφέρει παράλληλα νέους τρόπους παιξίματος.

Πιο συγκεκριμένα, το Phantom Liberty θα φέρει νέους gameplay μηχανισμούς, ενώ όπως μάθαμε θα έχει πάνω από 100 ολοκαίνουργια αντικείμενα, νέα όπλα και ρούχα. Επιπροσθέτως, το στούντιο έχει αλλάξει τελείως το skill tree εμπλουτίζοντάς το περισσότερα, ενώ θα μπορείτε επίσης να σκοτώνεται τους εχθρούς σας με το νέο «car-combat» σύστημα που φέρνει πολύ στο Twisted Metal της Sony.

Η εταιρία γνωστοποίησε επίσης ότι πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά του Phantom Liberty θα γίνουν διαθέσιμα και στο βασικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν με την άφιξη του update 2.0. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το expansion θα κοστίζει 29.99 ευρώ.

Στο "Phantom Liberty" θα πρωταγωνιστεί ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Idris Elba στο ρόλο του FIA Agent, Solomon Reed, ενώ θα επιστρέψει ο Keanu Reeves ως Johnny Silverhand.  Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω expansion αφήνει πίσω τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One του Cyberpunk 2077, καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Επιστρέψτε ως cyber-enhanced μισθοφόρος V και ξεκινήστε μια νέα αποστολή κατασκοπείας και ίντριγκάς για να σώσετε τον πρόεδρο της NUSA. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσετε;

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.