Το Half-Life 2 μεταμορφώνεται με νέα γραφικά χάρη σε RTX mod (ΒΙΝΤΕΟ)

Με DLSS 3.5 και άλλα
22 Αυγούστου 2023 19:58
Το Half-Life 2 μεταμορφώνεται με νέα γραφικά χάρη σε RTX mod (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα φαινόταν το Half-Life 2 αν γινόταν remake και αποκτούσε και RTX τεχνολογία; Αυτό ακριβώς θέλει να σας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο mod που δημιουργήθηκε από την κοινότητα. Ο λόγος γίνεται για το Half-Life 2 RTX, ένα “remix project” που έχει στα σκαριά η Orbifold Studios (τέσσερις διαφορετικές ομάδες) και πάει τα γραφικά του τίτλου της Valve σε άλλο επίπεδο.

Το Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project φέρνει ray tracing στο παιχνίδι και αλλάζει τα συνολικά γραφικά του παιχνιδιού, με καλύτερα textures που έχουν 8 φορές καλύτερα pixels και νέα assets, ενώ και η στολή του πρωταγωνιστή έχει σχεδιαστεί ξανά από την αρχή.

Η ομάδα αναφέρει μέσα από ένα post στο site της Nvidia, ότι το παιχνίδι θα φέρει DLSS 3.5, RTX IO και Nvidia Reflex και θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες όταν κυκλοφορήσει.

Δείτε εικόνες:

Η ομάδα δήλωσε:

Όπως έγινε και με τα projects του Portal, κάθε asset ανακατασκευάζεται με high fidelity και πλήρως με ray tracing. Το Half-Life 2 RTX φέρνει οκτώ φορές περισσότερα pixels σε σχέση με το κανονικό, το κοστούμι του ήρωα έχει 20 φορές καλύτερη λεπτομέρεια, ενώ πλέον μπορείτε να δείτε μέχρι και το ύφασμα πάνω στη στολή, αλλά και τα μέταλλα και τα πλαστικά που έχει πάνω.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει αυτό το mod. Δείτε το βίντεο από το Half-Life 2 RTX παρακάτω.