Tekken 8: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πριν το Opening Night Live

Μερικές ώρες απομένουν για να επιβεβαιωθεί και επίσημα στη Gamescom 2023
22 Αυγούστου 2023 15:29
Tekken 8: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πριν το Opening Night Live

Απομένουν μερικές ώρες μέχρι να αρχίσει το Opening Night Live σόου της φετινής Gamescom και ήδη συνέβη ένα πρώτο leak, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Φαίνεται πως διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του TEKKEN 8 και μάλιστα μέσα από την καταχώρησή του στο Microsoft Store. 

Συγκεκριμένα, ο χρήστης @Aluma_Italia ανήρτησε την ημερομηνία κυκλοφορίας που φαινομενικά διέρρευσε πριν την ώρα της και έτσι το TEKKEN 8 τοποθετείται για τις 26 Ιανουαρίου 2024. Ο εν λόγω χρήστης σε ακόλουθο tweet του στο Χ ανέφερε ότι βρήκε την πληροφορία αυτή στην καταχώρηση του fighting τίτλου της Bandai Namco στο ψηφιακό κατάστημα του Xbox. Λίγο αργότερα η σελίδα και η καταχώρηση που αποκάλυπταν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken 8 φαίνεται πως κατέβηκαν για να αποφευχθεί η όποια περαιτέρω σύγχυση. 

Ο director και παραγωγός της σειράς, Katsuhiro Harada επιβεβαίωσε χθες ότι θα βρίσκεται στο Opening Night Live του Geoff Keighley λέγοντας στους fans του "να μην το χάσουν". Επομένως είναι πολύ πιθανό η εμφάνιση του Harada να σχετίζεται με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Tekken 8. 

Στο Tekken 8 θα υπάρχουν μεταξύ άλλων και οι Asuka, Bryan, Claudio, Hwoarang, Jack-8, Jin, Jun, Kazuya, King, Lars, Law, Leroy, Lili, Nina, Paul, Xiaoyu, Raven και Azucena.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC και μάλλον απομένουν μερικές ώρες μέχρι να επιβεβαιωθεί και επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.