Τέλος για τη θρυλική “φωνή“ του Super Mario - Αποσύρεται ο Charles Martinet

Θα γίνει Mario Ambassador
21 Αυγούστου 2023 18:06
Τέλος για τη θρυλική “φωνή“ του Super Mario - Αποσύρεται ο Charles Martinet

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Η Nintendo μόλις ανακοίνωσε ότι ο Charles Martinet δε θα δίνει από εδώ και στο εξής τη φωνή του στον λατρεμένο Super Mario, αλλά και σε άλλους χαρακτήρες της εταιρίας.

Ο Charles Martinet υποδύεται τον Mario και τον Luigi από το 1991, ενώ έχει δώσει τη φωνή του και σε άλλους χαρακτήρες όπως είναι ο Wario και ο Waluigi. Όπως αποκάλυψε η ιαπωνική εταιρία, ο ηθοποιός θα είναι πλέον ο “Mario Ambassador” της Nintendo και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο με εκείνον και τον Shigeru Miyamoto να μιλούν για τον χαρακτήρα, αλλά και για να πει ο ηθοποιός ένα τελευταίο αντίο στους fans.

Ο Charles Martinet δίνει τη φωνή του στον Mario στα παιχνίδια της Nintendo για πάρα πολύ καιρό, ακόμα και από το Super Mario 64. Ο Charles προχωράει τώρα στον ολοκαίνουργιο ρόλο του ως Mario Ambassador. Με αυτή τη μετάβαση, θα αποσυρθεί από την ηχογράφηση της φωνής του για χαρακτήρες στα παιχνίδια μας, αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει στον κόσμο μοιράζοντας τη χαρά του Mario και αλληλοεπιδρώντας με όλους σας!

Ήταν τιμή μου να συνεργαστούμε με τον Charles για να βοηθήσουμε να φέρει στη ζωή τον Mario για τόσα πολλά χρόνια και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να τον γιορτάσουμε. Παρακαλούμε να δείτε το βίντεο με το ειδικό μήνυμα από τον Shigeru Miyamoto και τον ίδιο τον Charles, το οποίο θα δημοσιεύσουμε σύντομα.

Ο Charles Martinet είναι η φωνή του πιο γνωστού χαρακτήρα σε βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών από το 1991, και έδωσε τη φωνή του σε πάρα πολλά παιχνίδια της εταιρίας όπως τα Super Smash Bros., Mario Kart 64, Super Mario Advance, Wario Land 4, Luigi's Mansion, Mario Kart και πολλά άλλα.