O Geoff ανεβάζει το hype για τη Gamescom 2023 και ξεκαθαρίζει τι να περιμένουμε

Αυτή είναι η τελική λίστα με τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια
19 Αυγούστου 2023 18:50
O Geoff ανεβάζει το hype για τη Gamescom 2023 και ξεκαθαρίζει τι να περιμένουμε

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για το Opening Night Live, το μεγάλο εναρκτήριο σόου της Gamescom 2023, το οποίο θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, παραγωγός των Summer Game Fest και The Game Awards.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, o Geoff αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το περιεχόμενο και ο στόχος του σόου, έτσι ώστε οι θεατές να έχουν τις αντίστοιχες προσδοκίες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενά του, το ONL θα έχει πάρα πολλά μεγάλα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, από το Mortal Kombat 1, μέχρι το Alan Wake 2, το Assassin’s Creed Mirage, το Assassin’s Creed Mirage και το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Ωστόσο, οι νέες ανακοινώσεις θα είναι περιορισμένες και ο Geoff συμβουλεύει τη κοινότητα να μην περιμένει κάποια μεγάλη έκπληξη από το πουθενά.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το gamescom ONL, που θα μεταδοθεί την Τρίτη από τη Γερμανία!

Πολλά σπουδαία παιχνίδια θα είναι σκηνή, με έμφαση κυρίως στους ανακοινωμένους τίτλους – που θα είναι πάρα πολλοί.

Όπως το ONL τα προηγούμενα χρόνια, αυτή δεν είναι μια έκθεση με ανακοινώσεις-έκπληξη ή "ένα ακόμα πράγμα".

Οι σχετικές δημοσιεύσεις του ακολουθούν παρακάτω, μαζί με την τελική λίστα των επιβεβαιωμένων παιχνιδιών του σόου:

Η τελική λίστα με τα παιχνίδια που θα δούμε στο Opening Night Live της Gamescom 2023:

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.