Δείτε τη μαγική πόλη του Assassin’s Creed Mirage μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Αρχές του Οκτωβρίου η κυκλοφορία του τίτλου
19 Αυγούστου 2023 11:42
Δείτε τη μαγική πόλη του Assassin’s Creed Mirage μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Η Ubisoft ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer. Όχι, δεν πρόκειται για νέα gameplay πλάνα, αλλά για ένα βίντεο που θέλει να σας παρουσιάσει πώς η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε και έφτιαξε την Βαγδάτη του 9ου αιώνα.

Με τίτλο “Recreating A Lost City”, το νέο βίντεο έχει διάρκεια τα 6 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα και σας παρουσιάζει την εμβληματική πόλη του Mirage με ελάχιστα gameplay πλάνα. Ο developers εξηγούν ότι συμβουλεύτηκαν ειδικούς για να ζωντανέψουν την Βαγδάτη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τις μικρές λεπτομέρειες στην πόλη να κάνουν τη διαφορά.

Η ομάδα ανάπτυξης έκανε τεράστια έρευνα για την πόλη και δυσκολεύτηκε αρκετά για την ψηφιακή αναπαράστασή της.

Παρακολουθήστε το “Recreating A Lost City” trailer παρακάτω:

 

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μάθαμε πόσες ώρες ακριβώς θα είναι το Assassin's Creed Mirage

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.

Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.