Τα πρώτα gameplay πλάνα του Call of Duty: Modern Warfare III είναι εδώ και ανεβάζουν το hype!

Ένα νέο σκοτεινό chapter ξεκινάει!
17 Αυγούστου 2023 21:35
Τα πρώτα gameplay πλάνα του Call of Duty: Modern Warfare III είναι εδώ και ανεβάζουν το hype!

Η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα gameplay πλάνα του Call of Duty: Modern Warfare III και θέλουν να σας ανεβάσουν το hype στα ύψη. Πιστή στην υπόσχεσή της, η εταιρία αποκάλυψε το trailer του επερχόμενου κεντρικού κεφάλαιου της σειράς μέσα από το Warzone και θέλουν να σας προετοιμάσουν για ένα σκοτεινό chapter.

Το παιχνίδι θα συνεχίσει την ιστορία του περσινού Modern Warfare ΙΙ, με την Task Force 141 να επιστρέφει για να βάλει τέλος στον Makarov και την αποστολή του.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.

Παρακολουθήστε τα πρώτα gameplay πλάνα του Modern Warfare III παρακάτω:

 

Μερικές πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Activision:

Βασισμένο στα Modern Warfare και Modern Warfare II, το Modern Warfare III είναι άμεση συνέχεια. Οι παίκτες θα ζήσουν ένα πλούσιο και καθηλωτικό campaign με πολλές επιλογές, με την ιστορία να συνεχίζεται ακριβώς μετά το MWII, ενώ θα υπάρχουν και Zombies στον μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Ο Captain Price και η Task Force 141 πρέπει να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν σε μια μάχη ενάντια στην απόλυτη απειλή σε αυτήν την άμεση συνέχεια του Modern Warfare II. Ο υπερεθνικιστής Vladmir Makarov και οι αντιλήψεις του έχουν πάει πλέον σε όλο τον κόσμο αναγκάζοντας την Task Force 141 να πολεμήσει όσο ποτέ άλλοτε σε αυτό το σκοτεινό με σκληρό campaign.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 10 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει ήδη στα επίσημα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών και στα Steam και Battle.Net.