PlayStation Plus: Τελευταία ευκαιρία να παίξετε αυτά τα 9 παιχνίδια

Χάνει μερικές εμπειρίες το Games Catalogue
16 Αυγούστου 2023 11:15
PlayStation Plus: Τελευταία ευκαιρία να παίξετε αυτά τα 9 παιχνίδια

Πριν μερικές ώρες, το Games Catalogue των PlayStation Plus Extra και Premium εμπλουτίστηκε με περίπου 15 νέους τίτλους που μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές τους. Ωστόσο, μαζί με τα νέα παιχνίδια που μόλις ήρθαν, μερικά άλλα παιχνίδια μάθαμε ότι θα αποχωρήσουν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ‘Last Chance to Play’ ενότητα στο μενού του PS5 ενημερώθηκε, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στις 19 Σεπτεμβρίου θα αφαιρεθούν από τη συνδρομητική υπηρεσία των PS4 και PS5 εννέα συνολικά παιχνίδια. Επομένως, έχετε περίπου τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή σας για να παίξετε το εξαιρετικό και πολυβραβευμένο Deathloop της ταλαντούχας ομάδας Arkane, τα δύο πρώτα κεφάλαια της open world hacking σειράς Watch Dogs της Ubisoft, το άκρως διασκεδαστικό co-op open world shooter Ghost Recon: Wildlands, καθώς και μερικούς ακόμη τίτλους.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα παιχνίδια που θα αφαιρεθούν από το Games Catalogue του PlayStation Plus στις 31 Αυγούστου:

  1. Deathloop
  2. Chicory: A Colorful Tale
  3. Ghost Recon: Wildlands
  4. Watch Dogs
  5. Watch Dogs 2
  6. Nidhogg 2
  7. Through the Darkest of Times
  8. Death end re;Quest 2
  9. Steep (απουσιάζει από τη λίστα αλλά θα αφαιρεθεί στις 31 Αυγούστου)

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, θα βρείτε τη λίστα με τις νεότερες προσθήκες της συνδρομητικής υπηρεσίας πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε και για την λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus Essential για τον Αύγουστο πατώντας εδώ.