Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του Red Dead Redemption για το Nintendo Switch

Δείτε πόσα GB θα χρειαστεί για να το εγκαταστήσετε
15 Αυγούστου 2023 00:14
Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του Red Dead Redemption για το Nintendo Switch

Η Rockstar Games ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το port του πρώτου Red Dead Redemption για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch. Η κυκλοφορία του τίτλου πλησιάζει και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες που αφορούν τη έκδοση του Nintendo Switch.

Όπως μεταφέρει το Nintendo Life, η Nintendo ενημέρωσε την επίσημη σελίδα του ψηφιακού καταστήματός της και αποκάλυψε πόσα GB θα χρειαστεί να έχετε ελεύθερα για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνετε χώρο στην κονσόλα σας, λοιπόν, καθώς το Red Dead Redemptions χρειάζεται 11.5GB για να εγκατασταθεί.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσα GB θα είναι το παιχνίδι στο PS4, καθώς η Sony δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη σελίδα της.

Δείτε φωτογραφία από το Nintendo eShop που δείχνει τα GB του “RDR”:

Για την ιστορία, το Red Dead Redemption κυκλοφόρησε το 2010 και αναπτύχθηκε από τη Rockstar San Diego. Είναι το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς Red Dead, μετά το Red Dead Revolver του 2004. Το παιχνίδι διαδραματίζεται το 1911, κατά τη διάρκεια της παρακμής των αμερικανικών συνόρων και ακολουθεί τον John Marston, έναν πρώην παράνομο, ο οποίος αναγκάζεται από την κυβέρνηση να κυνηγήσει τα πρώην μέλη της συμμορίας του με αντάλλαγμα την ελευθερία της οικογένειάς του.

Τα γεγονότα του αποτελούν την άμεση συνέχεια της ιστορίας του Red Dead Redemption 2 και των γεγονότων που εκτυλίσσονται με την συμμορία του Van Der Linde και του John Marston.

Το παιχνίδι απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τα γραφικά, τη μουσική, το voice acting, το gameplay και την ιστορία του. Παράλληλα, κέρδισε πολλά βραβεία Game of the Year από διάφορα μέσα, ενώ θεωρείται από πολλούς κριτικούς ως ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Οι δύο εκδόσεις του Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά στις 17 Αυγούστου με κόστος €49.99 και στις 13 Οκτωβρίου σε retail μορφή. Όσον αφορά την έκδοση του PS4, να σας πούμε ότι θα παίζει κανονικά και στο PS5 μέσω του backwards compatible, ενώ στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και το expansion του παιχνιδιού, το Undead Nightmare. Την ανάπτυξη του port ανέλαβε η βρετανική Double Eleven Studios.