Η Ubisoft άλλαξε την ημερομηνία του Assassin's Creed Mirage!

Και έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα
14 Αυγούστου 2023 20:44
Η Ubisoft άλλαξε την ημερομηνία του Assassin's Creed Mirage!

Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε ότι άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Mirage! Όχι, το παιχνίδι δε θα έρθει στα χέρια σας αργότερα, αλλά μία εβδομάδα νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε και επίσημα ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς έγινε χρυσός και πλέον θα καταφθάσει μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Mirage ήταν να κυκλοφορήσει κανονικά στις 12 Οκτωβρίου, αλλά φαίνεται ότι η Ubisoft είναι σίγουρη για το πόνημά της και θα το δώσει μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 5 Οκτωβρίου. Τι σημαίνει ότι έγινε χρυσό το παιχνίδι; Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξή του έχει πλέον ολοκληρωθεί και είναι πανέτοιμο για να ξεκινήσει η ανάπτυξη την retail αντιτύπων.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft:

Το Assassin’s Creed Mirage έγινε χρυσό και βγαίνει μια εβδομάδα νωρίτερα. Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, ανυπομονούμε να εξερευνήσετε τη Βαγδάτη του 9ου αιώνα με τον Basim. Το ταξίδι σας ξεκινάει τώρα στις 5 Οκτωβρίου. Αποθηκεύστε την ημερομηνία!

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μάθαμε πόσες ώρες ακριβώς θα είναι το Assassin's Creed Mirage

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.

Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.