To Modern Warfare III δε θα είναι DLC – Μάθαμε πόσο θα κοστίζει

Ξεκαθαρίζει το τοπίο
14 Αυγούστου 2023 14:23
To Modern Warfare III δε θα είναι DLC – Μάθαμε πόσο θα κοστίζει

Εξαιτίας των φημών και των διαρροών πριν την επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty Modern Warfare III, υπήρχε αβεβαιότητα από τη gaming κοινότητα αν το παιχνίδι θα είναι κανονικό sequel ή κάποιο πακέτο επέκτασης για το κεφάλαιο της προηγούμενης χρονιάς. Το μπέρδεμα ήρθε να γίνει εντονότερο όταν η Activision ανακοίνωσε πως σχεδόν όλο το multiplayer περιεχόμενο που έχουν οι παίκτες στο Modern Warfare II θα μπορεί να μεταφερθεί. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν η ανακάλυψη της κοινότητας πώς το παιχνίδι είναι καταχωρημένο στο Steam ως DLC.

Τελικά, η Activision ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, διευκρινίζοντας ακριβώς τι συμβαίνει. Ειδικότερα, μέσα από μια δήλωση που παραχώρησε αντιπρόσωπός της στο μέσο CharlieIntel, επιβεβαιώθηκε τόσο η τιμή, όσο και η φύση του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρθηκε σε πολλές τριμηνιαίες τηλεδιασκέψεις της Activision Blizzard, το Modern Warfare III είναι μια premium κυκλοφορία. Η τιμή του θα είναι ανάλογα στα 70 δολάρια.

Το Call of Duty: Modern Warfare III, λοιπόν, θα είναι full price κυκλοφορία, πράγμα που σημαίνει ότι θα στοιχίζει €79,99 στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι αναγράφεται ως Add-On στο Steam επειδή απ’ εδώ και στο εξής όλα τα Call of Duty θα εμφανίζονται ως DLCs του Call of Duty HQ app, για να απλοποιηθεί η εμπειρία των παικτών του franchise και να χρησιμοποιούν έναν μόνο launcher.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare III θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 17 Αυγούστου. Το παιχνίδι θα συνεχίσει την ιστορία του περσινού Modern Warfare ΙΙ, με την Task Force 141 να επιστρέφει για να βάλει τέλος στον Makarov και την αποστολή του.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.