Το PlayStation έχει αποκλειστική συμφωνία με την Activision για το Modern Warfare 3

Θα υπάρχει χρονικά αποκλειστικό περιεχόμενο
12 Αυγούστου 2023 21:24
Το PlayStation έχει αποκλειστική συμφωνία με την Activision για το Modern Warfare 3

Στις αρχές της εβδομάδας, η Activision αποκάλυψε το φετινό κεφάλαιο της σειράς Call of Duty, το Modern Warfare III που θα συνεχίσει τις περιπέτειες του Captain Price και της παρέας του.

Όπως επιβεβαιώθηκε πλέον, το PlayStation διατηρεί τα marketing δικαιώματα και για το φετινό κεφάλαιο, έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικό περιεχόμενο για τους παίκτες των πλατφορμών της. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, η οποία αυτή τη στιγμή έχει φρενάρει προσωρινά, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός περιμένει το ‘ΟΚ’ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακάλυψε το μέσο CharlieIntel που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν το franchise, το κανάλι της Sony στην Αραβία ανάρτησε ένα προωθητικό βίντεο για το παιχνίδι, το οποίο τονίζει πως το «demo» θα έρθει πρώτα στο PlayStation.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεργασία των δύο εταιριών τα τελευταία χρόνια, αυτό σημαίνει πως η δοκιμαστική beta για το multiplayer θα είναι χρονική αποκλειστικά των PS4 και PS5, με μια ξεχωριστή beta αργότερα για όλες τις πλατφόρμες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare III θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 17 Αυγούστου. Το παιχνίδι θα συνεχίσει την ιστορία του περσινού Modern Warfare ΙΙ, με την Task Force 141 να επιστρέφει για να βάλει τέλος στον Makarov και την αποστολή του.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται από την Sledgehammer Games, η οποία έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.