Δείτε όλα τα νέα trailers του Alone in the Dark

Έρχεται και Collector’s Edition
12 Αυγούστου 2023 00:33
Δείτε όλα τα νέα trailers του Alone in the Dark

Η THQ Nordic έδωσε στα φώτα της δημοσιότητα τέσσερα νέα βίντεο για το Alone in the Dark κατά τη διάρκεια του THQ Nordic Showcase 2023 που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η εταιρία θέλει να σας προετοιμάσει για το reboot-reimagine του θρυλικού survival horror τίτλου, ενώ όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει και μία Collector’s Edition για όσους είναι συλλέκτες.

Τα δύο νέα βίντεο επικεντρώνονται στους κεντρικούς πρωταγωνιστές, την Emily Hartwood που την υποδύεται η Jodie Comer, αλλά και στον Edward Carnby του David Harbour. Το επόμενο βίντεο θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά στον “The Dark Man” που πάντα ακούει και που δεν πρέπει κανείς να πει το όνομά του.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το νέο Alone in the Dark είναι ένα reboot του ομώνυμου τίτλου του 1992, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πρωτοπόρους του είδους του survival horror. Θα ακολουθεί τον Edward Carnby, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και την Emily Hartwood, μια δημοσιογράφο, καθώς εξερευνούν ένα στοιχειωμένο αρχοντικό που ονομάζεται Derceto Manor και αποκαλύπτουν τα σκοτεινά του μυστικά.

Δείτε τα νέα trailers παρακάτω μαζί με τις λεζάντες τους:

Μην πεις το όνομά του. Πάντα ακούει.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από την έντονη ερμηνεία του David Harbour ως  Edward Carnby, καθώς ερευνά μια μυστηριώδη εξαφάνιση στο επερχόμενο reimagining του Alone in the Dark.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη συναρπαστική ερμηνεία της Jodie Comer ως Emily Hartwood καθώς ερευνά την εξαφάνιση του θείου της στο επερχόμενο reimagining του Alone in the Dark.

Η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού έχει μία φιγούρα του The Dark Man που είναι στα 26 εκατοστά, το βασικό παιχνίδι σε PS5, Xbox Series X και PC, ένα Steelbook, DLC, μια μινιατούρα 10 εκατοστών, καθώς και τα Do Not Disturb - Doorhang και Derceto 1030 Wallsticker Set.

 

Το reboot θα έχει σύγχρονα γραφικά και gameplay, με νέα ιστορία, αλλά θα αποτίσει συγχρόνως και φόρο τιμής στην αρχική τριλογία. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ως Edward ή Emily, για να βιώσουν διαφορετικές προοπτικές και αλληλεπιδράσεις ανάλογα. Το παιχνίδι θα διαθέτει γρίφους, combat και πολλαπλά τέλη.

Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS5, Xbox Series X|S και PC.