GTA RP: Η Rockstar Games αγόρασε τους δημιουργούς του

Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα!
11 Αυγούστου 2023 17:19
GTA RP: Η Rockstar Games αγόρασε τους δημιουργούς του

Η Rockstar Games μόλις ανακοίνωσε μία εξαγορά που σίγουρα δεν περίμενε σχεδόν κανείς. Ναι, η εταιρία των Grand Theft Auto και Red Dead Redemption εξαγόρασε την Cfx.re, την εταιρία που βρίσκεται πίσω από το “GTA RP” (FiveM) και άλλων πολλών mods του GTAV και Red Dead Online.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το FiveM δίνει στους παίκτες του GTA Online τη δυνατότητα να παίζουν GTARP το δημοφιλές multiplayer mod που έχει γίνει ανάρπαστο παγκοσμίως και ιδιαίτερα αγαπητό και στην Ελλάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Rockstar Games:

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Cfx.re, η ομάδα πίσω από τις μεγαλύτερες κοινώτητες RP και δημιουργών των FiveM και RedM είναι πλέον επίσημα μέρος της Rockstar Games.

Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθήσαμε με ενθουσιασμό τη δημιουργική κοινότητα της Rockstar να έχει βρει νέους τρόπους για να επεκτείνει τις δυνατότητες του Grand Theft Auto V και του Red Dead Redemption 2, ιδιαίτερα μέσω της δημιουργίας των RP servers.

Θα συνεργαστούμε με την ομάδα του Cfx.re και θα τους βοηθήσουμε να βρουν νέους τρόπους για να υποστηρίξουν αυτήν την απίστευτη κοινότητα και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους προγραμματιστές και τους παίκτες.

Αυτή η εξαγορά μπορεί επίσης να σημαίνει ένα πράγμα. Ότι η Rockstar Games ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο για το GTA 6 (;) και γενικώς το online κομμάτι του Grand Theft Auto. Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες και για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.