Η Valve πουλάει πλέον φθηνότερα Steam Deck που δε θα είναι “του κουτιού”

Έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στο Steam για αυτούς που θέλουν refurbished κονσόλα
10 Αυγούστου 2023 17:18
Η Valve πουλάει πλέον φθηνότερα Steam Deck που δε θα είναι “του κουτιού”

Είχατε βάλει σκοπό να αγοράσετε μελλοντικά μία κονσόλα Steam Deck; Τότε να σας πούμε ότι η Valve άνοιξε μια νέα σελίδα στο Steam, στην οποία πουλάει πλέον refurbished (ανακατασκευασμένα) και ελεγμένα Steam Deck σε χαμηλότερη τιμή.

Η Valve λέει μεταξύ άλλων τα εξής: Κάθε refurbished Steam Deck έχει ελεγχθεί διεξοδικά με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές των συσκευών λιανικής μας. Κάθε συσκευή περνά από πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ενημέρωση λογισμικού και ενδελεχή εξέταση με περισσότερες από 100 δοκιμές σε κάποια από τις εγκαταστάσεις της Valve.

Στις δοκιμές ελέγχονται, μεταξύ άλλων, όλες οι είσοδοι χειριστηρίου, το σύστημα ήχου, η οθόνη και τα εσωτερικά εξαρτήματα. Αξιολογείται επίσης η υγεία της μπαταρίας για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και η μακρά διάρκεια ζωής της συσκευής.

Όλες οι refurbished συσκευές πληρούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προδιαγραφές επιδόσεων των νέων συσκευών λιανικής. Παρά τις μικρές εμφανισιακές τους ατέλειες, παρέχουν μια αξιόπιστη και ποιοτική εμπειρία gaming σε χαμηλότερο κόστος.

Όλα τα refurbished Steam Deck έχουν:

  • Την ίδια εγγύηση ενός έτους που έχουν τα νέα Steam Deck (εκτός αν είναι μεγαλύτερης διάρκειας, ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας).
  • Ένα τροφοδοτικό που έχει ελεγχθεί πλήρως (μπορεί να έχει μικρές εμφανισιακές ατέλειες).
  • Θήκη μεταφοράς και οδηγό γρήγορης εκκίνησης

Οι τιμές για τα refurbished Steam Deck είναι οι εξής:

Steam Deck refurbished 64GB στα 339 ευρώ

Steam Deck refurbished 256GB στα 439 ευρώ

Steam Deck refurbished 512GB στα 539 ευρώ

Οι τιμές των ολοκαίνουργιων Steam Deck κυμαίνονται σε:

Steam Deck 64GB στα 419 ευρώ

Steam Deck 256GB στα 549 ευρώ

Steam Deck 512GB στα 679 ευρώ

Βρείτε την σελίδα με τα φθηνότερα Steam Deck πατώντας εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το δικό μας αναλυτικό VIDEO REVIEW για την κονσόλα της Valve, σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορά.