Tekken 8: Ο Raven επιστρέφει από τα παλιά και μοιράζει ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε και μία ολοκαίνουργια παίκτρια
07 Αυγούστου 2023 14:47
Tekken 8: Ο Raven επιστρέφει από τα παλιά και μοιράζει ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το EVO 2023 εκτός από το μεγάλο τουρνουά για το Tekken 8 επιφύλασσε και μερικές ωραίες εκπλήξεις για τους fans της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, η Bandai Namco ανακοίνωσε δύο νέους χαρακτήρες που θα βρίσκονται στο επερχόμενο fighting παιχνίδι.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Tekken στο X (Twitter) αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα gameplay πλάνα του Raven, ο οποίος είχε εμφανιστεί αρχικά στο Tekken 5 όντας ένα αξιωματικό πληροφοριών για τα Ηνωμένα Έθνη.

Η περιγραφή του βίντεό του αναφέρει: Τώρα τον βλέπεις. Τώρα όχι. Ο Raven επιστρέφει από τις σκιές στο Tekken 8!

Οι νέες πληροφορίες δε σταματούν εδώ, καθώς η Bandai Namco αποκάλυψε και την Azucena, μια ολοκαίνουργια χαρακτήρα που μας έρχεται από το Περού, η οποία ρίχνει ατελείωτο ξύλο στους αντιπάλους της και αυτό φαίνεται και από το trailer που θα δείτε παρακάτω.

Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν ένα δυνατό χτύπημα. Η Azucena η βασίλισσα του καφέ θα σας δώσει μια γεύση ήττας στο Tekken 8!

Στο Tekken 8 θα υπάρχουν μεταξύ άλλων και οι Asuka, Bryan, Claudio, Hwoarang, Jack-8, Jin, Jun, Kazuya, King, Lars, Law, Leroy, Lili, Nina, Paul και Xiaoyu.

Το Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Tags: