Project L: Δείτε τα απολαυστικά πλάνα του Yasuo από το νέο παιχνίδι του League of Legends (BINTEO)

Νέα πλάνα από τον free-to-play τίτλο
05 Αυγούστου 2023 00:14
Project L: Δείτε τα απολαυστικά πλάνα του Yasuo από το νέο παιχνίδι του League of Legends (BINTEO)

Η Riot Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη trailer από το επόμενο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του League of Legends. Ο λόγος γίνεται για το “Project L”, ένα 2d fighting που θέλει να σας βάλει στις αρένες με γνωστούς champions του “LOL” και τα νέα gameplay πλάνα θέλουν να σας πουν ότι ένας ακόμη χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του League of Legends θα βρίσκεται κανονικά στο Project L. Όπως διαβάσατε από τον τίτλο, ο λόγος γίνεται για τον Yasuo, ο οποίος μαζί με το τεράστιο σπαθί του θα σφάξει όποιον βρεθεί μπροστά του. Αυτό άλλωστε θέλει να σας παρουσιάσει και το νέο βίντεο που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

 

Η επίσημη περιγραφή του βίντεο λέει:

Μία λεπίδα, ένας σκοπός. Ωστόσο, αυτό το ατσάλι δεν γίνεται πιο ελαφρύ. Παίξτε με τον Yasuo, the Unforgiven, αλλά και με τους Darius, Ekko και Ahri στο EVO 2023.

Το Project L θα είναι playable στον εκθεσιακό χώρο του EVO 2023 από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα 2D fighting, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και θα έρθει εμπλουτισμένο με διάφορους champions από το League of Legends. Οι δημιουργοί του μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως ένα tag-team style fighting, στο οποίο θα μπορείτε να χτίσετε ομάδες δύο χαρακτήρων.

Το Project L θα είναι playable στον εκθεσιακό χώρο του EVO 2023 από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου. Εκεί οι παίκτες θα διαλέξουν ανάμεσα στους Darius, Ahri, Ekko και σε έναν τέταρτο χαρακτήρα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Project L αναπτύσσεται από την Radiant Entertainment, την οποία η Riot είχε εξαγοράσει το 2016. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το Project L.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.