Hawked: Παίξτε από σήμερα το παιχνίδι που θέλει να γίνει το επόμενο Fortnite!

Σήμερα ξεκινάει η open beta
03 Αυγούστου 2023 08:41
Hawked: Παίξτε από σήμερα το παιχνίδι που θέλει να γίνει το επόμενο Fortnite!

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε για ένα ολοκαίνουργιο PvPvE action-shooter παιχνίδι που θέλει να γίνει το επόμενο hit όπως το Fortnite, αλλά και το “hit” των online shooters. Ο λόγος γίνεται για το Hawked, έναν τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την εταιρία Upwake.me, τον οποίο θα μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς από σήμερα.

Από σήμερα 3 Αυγούστου και μέχρι τις 17 του μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το Hawked μέσα από μία open beta για το PC, ενώ σύντομα θα καταφθάσει και μία beta για τις κονσόλες.

Η open beta είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα ανοιχτή, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μερικές ώρες ακόμη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε preload την beta πατώντας εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μια νέα γεύση από τον τίτλο:

Πρόκειται για ένα online shooter, όπου ομάδες ή μεμονωμένοι παίκτες πρέπει να συλλέξουν και αργότερα να κάνουν extract κάποια artifacts σε ένα μεγάλο -και πολύχρωμο- νησί. Οι παίκτες, επίσης, θα έρθουν αντιμέτωποι και με κάποια τέρατα γνωστά και ως Disciples, καθώς προσπαθούν να αρπάξουν τον θησαυρό.

Αυτός ο θησαυρός είναι πολύτιμος για τη νίκη και εκτός από την ΑΙ και τους εχθρούς, όλες οι ομάδες θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους. Το πρώτο mode που ονομάζεται “Hunt” θέλει τους παίκτες να μαζέψουν πόντους συλλέγοντας αυτά τα artifacts και παράλληλα να παλεύουν μεταξύ τους για τη νίκη.

Στο τέλος κάθε αγώνα, η κάθε ομάδα θα παίρνει πόντους ανάλογα με τα artifacts που έχει μαζέψει, οι οποίοι θα τους παρέχουν οφέλη σε μελλοντικούς αγώνες.

Το Hawked βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.