Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν από την Epic Games

Λήγει η προσφορά αύριο
02 Αυγούστου 2023 19:44
Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν από την Epic Games

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε λίγες μέρες ακόμα για να κάνετε δικά σας εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά του Epic Games Store, με δύο παιχνίδια πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες από τώρα. Οπότε, καλό θα ήταν εάν δεν τα έχετε προσθέσει στον λογαριασμό σας να το κάνετε τώρα.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Homeworld Remastered Collection της Gearbox Software, όπου απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τα sci-fi παιχνίδια στρατηγικής. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα RTS παιχνίδι, όπου ελέγχετε τα units σας και δημιουργείτε άρματα σε περισσότερες από 30 κεντρικές αποστολές. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς τύπους units, που θα σας βοηθούν ανάλογα τις ανάγκες σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Severed Steel, ένα single-player FPS παιχνίδι από την Greylock Studio, με ένα ιδιαίτερο σύστημα μάχης, ανατρεπτικά περιβάλλοντα, με bullet time -όπως τα Max Payne και ένα σκοτεινό ηλεκτρονικό soundtrack.

Κατεβάστε το Homeworld Remastered Collection πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Severed Steel από εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα φύγουν από την κατηγορία Free Games αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Η εταιρία έχει αποκαλύψει ωστόσο τα επόμενα παιχνίδια που θα πάρουν τη θέση τους. Αναλυτικότερα, από αύριο θα λάβετε δωρεάν τα Bloons TD 6 και Loop Hero. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.