PS4 & PS5: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Από το PlayStation Plus
01 Αυγούστου 2023 18:03
PS4 & PS5: Διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Εάν είστε συνδρομητές στο PlayStation Plus Essential, από σήμερα, 1 Αυγούστου θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τρία παιχνίδια για να παίξετε στο PlayStation 4 ή στο PlayStation 5 σας.

Το πρώτο παιχνίδι που μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα είναι το PGA Tour 2K23, το γνωστό παιχνίδι γκολφ για τους λάτρεις του είδους, όπου καλείστε να παίξετε σε διάφορες διοργανώσεις ή και μέσα από το MyPLAYER με τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος υποστηρίζει local play και online ματσάκια για να παίζετε και με τους φίλους σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Dreams, ένα ever-expanding παιχνίδι όπως λέει η ίδια η Sony που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Media Molecule, δημιουργοί των LittleBigPlanet και Tearaway. Μέσα από το Dreams θα μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορες δημιουργίες της κοινότητας από όλο τον κόσμο, καθώς και να μάθετε να φτιάχνετε το δικό σας «ονειρικό» παιχνίδι.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του μήνα για τους Essential συνδρομητές είναι το Death’s Door, ένα indie σκοτεινό παιχνίδι, όπου παίρνετε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που χρησιμοποιεί σπαθί, τόξο και μαγείες για τις επιθέσεις του, καθώς παλεύει να βγει ζωντανός από έναν εφιάλτη. Πρόκειται για ένα action adventure που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Αύγουστο του 2023:

  • PGA Tour 2K23 | PS4, PS5
  • Dreams | PS4
  • Death's Door | PS4, PS5

Τα παραπάνω παιχνίδια, λοιπόν, είναι διαθέσιμα από σήμερα και θα βρίσκονται στην υπηρεσία μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά τα εν λόγω παιχνίδια μπορούν να τα κατεβάσουν και οι Extra και Premium συνδρομητές του PS Plus, οι οποίοι ήδη έμαθαν το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Αυγούστου από την Games Catalogue λίστα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.