Ατέλειωτο ξύλο και fatalities στο νέο trailer του Mortal Kombat 1

Που εστιάζει στον Geras
30 Ιουλίου 2023 13:14
Ατέλειωτο ξύλο και fatalities στο νέο trailer του Mortal Kombat 1

Η NetherRealm Studios κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο fighting παιχνίδι της, το Mortal Kombat 1, το οποίο παρουσιάζει έναν από τους playable χαρακτήρες, τον Geras, τον Keeper of Time. Το βίντεο έχει την εύστοχη ονομασία "Keepers of Time" και αποκαλύπτει την ιστορία του Geras, το στυλ μάχης και τα βίαια fatalities του.

Ο Geras είναι ένα αιώνιο ον που έχει ανακατασκευαστεί από τον Θεό της Φωτιάς Liu Kang, τον κύριο πρωταγωνιστή του Mortal Kombat 1. Διατηρεί τις αναμνήσεις των αμέτρητων timelines που έχει δει να περνούν και να σβήνουν και υπηρετεί το όραμα του Liu Kang για τη δημιουργία ενός νέου σύμπαντος. Ο Geras μπορεί να χειραγωγεί τη ροή του χρόνου παγώνοντας, γυρνώντας πίσω και αναπαράγοντάς τον, πάντα προς όφελός του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει κατασκευάσματα άμμου και φυσικά τις γροθιές του για να συντρίψει τους αντιπάλους του.

Το trailer δείχνει επίσης εν δράσει και μερικούς από τους άλλους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο Mortal Kombat 1, όπως ο Raiden, ο Shao Kahn, η Kitana, ο Sub-Zero, ο Scorpion και άλλοι. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Η τελική έκδοση του Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Βέβαια, όλα αυτά θα σας γεμίσουν τον σκληρό δίσκο, αφού όπως έχουμε μάθει οι απαιτήσεις του παιχνιδιού θα είναι…τσουχτερές.