Capcom: Έρχεται το επόμενο παραδοσιακό Resident Evil

Ωστόσο υπάρχει ποικιλία χάρις το Umbrella Corps
23 Σεπτεμβρίου 2015 05:19
Capcom: Έρχεται το επόμενο παραδοσιακό Resident Evil

Πρόσφατα, στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2015, η Capcom ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Resident Evil. Ο λόγος γίνεται για το competitive multiplayer third person shooter, Umbrella Corps. Πολλοί φανατικοί της σειράς έμειναν απογοητευμένοι, καθώς περίμεναν το επόμενο κανονικό παιχνίδι της σειράς, λαμβάνοντας υπόψιν και πως η σειρά γιορτάζει την επέτειο των 20 χρόνων της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Gamespot, ο παραγωγός της Capcom, Masachika Kawata, εξήγησε τον λόγο ύπαρξης του Umbrella Corps, ενώ διαβεβαίωσε στους φανατικούς της σειράς πως στο μέλλον μπορούν να περιμένουν πιο παραδοσιακά Resident Evil παιχνίδια. Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης του:

“Το Resident Evil σημαίνει ακόμα survival horror για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά είναι επίσης και ένα brand που έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια και σε αυτό το διάστημα η σειρά έχει δει μια ποικιλία από spin-off και παράπλευρους τίτλους. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια ποικιλία εμπειριών εντός ενός brand.

Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι παρουσιάσαμε ένα shooter τρίτου προσώπου, όπως αυτό. Αλλά η δημιουργία εμπειριών που διαφέρουν από από τον πυρήνα των βασικών παιχνιδιών ήταν πάντα μέρος της σειράς Resident Evil. Φυσικά, για τους ανθρώπους που αναμένουν τίτλους που συμβαδίζουν περισσότερο με τα όσα παιχνίδια έχουμε κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, έχουμε πράγματα σε εξέλιξη και προς αυτή την κατεύθυνση επίσης. Έχουμε μια όμορφη συλλογή εμπειριών που μπορεί να ταιριάξει στους περισσότερους παίκτες.”