Καθυστέρηση για το 2016 έλαβε το Hitman 

Περισσότερο χρόνο χρειάζεται η IO Interactive

Καθυστέρηση για το 2016 έλαβε το Hitman

Όπως έκανε γνωστό η Square Enix, ο νέος Hitman τίτλος, πάνω στον οποίο εργάζεται η IO Interactive και αναμένονταν να κυκλοφορήσει αυτό το Δεκέμβριο, έλαβε καθυστέρηση για τον Μάρτιο του 2016.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Έτσι, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα απόσπασμα από τα όσα ανέφερε η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου.

"Η μεταφορά μιας ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν είναι ποτέ μια εύκολη απόφαση, ξέρουμε ότι είναι απογοητευτικό να πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο για το παιχνίδι, αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι αυτό θα σημαίνει πως μπορούμε να παραδώσουμε μια καλύτερη αρχική, αλλά και συνολική εμπειρία. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της πλήρους κυκλοφορίας και του εύρους του HITMAN σε γενικές γραμμές, έτσι έχετε το νου σας για αυτό."

Παράλληλα με την ανακοίνωση της καθυστέρησης του παιχνιδιού, το στούντιο δημοσίευσε και ένα ενδιαφέρον infographic που παρουσιάζει πόσο μεγαλύτερο είναι το νέο Hitman σε σύγκριση με το Absolution. Την εν λόγω εικόνα μπορείτε να την βρείτε παρακάτω.

9 σχολιο(α)