Μάθαμε από πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Mortal Kombat 1

Εάν έχετε κάνει pre-order
28 Ιουλίου 2023 17:08
Μάθαμε από πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Mortal Kombat 1

Ο Ed Boon, ο «πατέρας» του Mortal Kombat μόλις αποκάλυψε πότε ακριβώς θα μπορείτε να παίξετε και εσείς το Mortal Kombat 1, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αυτόν τον Σεπτέμβριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, όσοι κάνουν pre-order τον επερχόμενο τίτλο, θα έχουν τη δυνατότητα να τον δοκιμάσουν πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα, η beta για αυτούς που έκαναν προπαραγγελία το Mortal Kombat 1 θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 του ίδιου μήνα.  Όπως αναφέρει ο Ed Boon, στις 18 Αυγούστου κυκλοφόρησε η πρώτη Mortal Kombat ταινία το 1995, ενώ είναι και τα γενέθλια της μητέρας του.

Έτσι, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η ημερομηνία που διάλεξε η NetherRealm Studios για την open beta.

Δείτε το post του Ed Boon μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η beta είναι για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν ή πότε θα έρθει η beta για το PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities για το άκρως ανανεωμένο Mortal Kombat 1. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store.