Ξεκινά σήμερα η δεύτερη σεζόν του Hunt The Truth

Για να εκτοξεύσει το hype για το Halo 5
22 Σεπτεμβρίου 2015 15:43
Ξεκινά σήμερα η δεύτερη σεζόν του Hunt The Truth

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, η δεύτερη σεζόν του Hunt The Truth θα κάνει το ντεμπούτο της σήμερα, με το πρώτο επεισόδιο να αναμένεται απόψε στις 9:00 μ.μ. Η νέα σεζόν θα συνεχίζει λίγο καιρό μετά τα γεγονότα της πρώτης και θα αποτελεί δομικό συστατικό για την ιστορία του άκρως αναμενόμενου Halo 5: Guardians.

Για άλλη μια φορά το cast της σειράς θα απαρτίζεται από διάφορα δημοφιλής πρόσωπα όπως οι Gavankar (True Blood, The League, Mysteries of Laura), Key (Key & Peele, Pitch Perfect 2), Mark Hamill (Star Wars, Kingsman), Tamara Taylor (Bones, Justice League), Alan Tudyk (Firefly, Serenity), Bruce Thomas (Kyle XY, Halo 4), Jerry Trainor (iCarly, Donnie Darko), Rosa Salazar (Maze Runner, Insurgent), Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy, Spy), Vanessa Marshall (Metal Gear Solid 2, Star Wars Rebels) και William Salyers (Mass Effect 3, Sunset Overdrive).

Παράλληλα, στην δημοσιότητα δόθηκαν και διάφορα στατιστικά για την πορεία της πρώτης σεζόν, η οποία κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 6.7 εκατομμύρια ακροατές, ενώ κατέκτησε την κορυφή των charts για τα Video Games and Games & Hobbies Podcasts του iTunes.

Το Halo 5: Guardians αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One στις 27 Οκτωβρίου.

Tags: