Κατεβάστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν από την Epic Games!

Δύο νέες προτάσεις
27 Ιουλίου 2023 18:11
Κατεβάστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν από την Epic Games!

Η Epic Games μόλις ανανέωσε την κατηγορία Free Games του Epic Games Store και από σήμερα, και για μία εβδομάδα ακόμη, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια. Να σημειωθεί, ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε τα παιχνίδια στο λογαριασμό σας, θα παραμείνουν δικά σας για πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι είναι το Homeworld Remastered Collection της Gearbox Software, όπου απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τα sci-fi παιχνίδια στρατηγικής. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα RTS παιχνίδι, όπου ελέγχετε τα units σας και δημιουργείτε άρματα σε περισσότερες από 30 κεντρικές αποστολές. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς τύπους units, που θα σας βοηθούν ανάλογα τις ανάγκες σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Severed Steel, ένα single-player FPS παιχνίδι από την Greylock Studio, με ένα ιδιαίτερο σύστημα μάχης, ανατρεπτικά περιβάλλοντα, με bullet time -όπως τα Max Payne και ένα σκοτεινό ηλεκτρονικό soundtrack.

Κατεβάστε το Homeworld Remastered Collection πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Severed Steel από εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα δύο παιχνίδια θα μείνουν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 3 Αυγούστου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.