Νέα ματιά στο gameplay του δωρεάν fighting παιχνιδιού του League of Legends

To Project L αναδύεται από την αφάνεια χάρη στο νέο dev diary βίντεο
26 Ιουλίου 2023 23:37
Νέα ματιά στο gameplay του δωρεάν fighting παιχνιδιού του League of Legends

Η Riot Games έβγαλε από την αφάνεια το Project L που είχε ανακοινωθεί πριν από 4 χρόνια και πρόκειται για το πολυαναμενόμενο free-to-play fighting παιχνίδι που ετοιμάζει στο σύμπαν του League of Legends

Έτσι, η Riot παρουσίασε μέσω ενός εκτενούς developer diary νέα gameplay πλάνα από το Project L, δίνοντας παράλληλα και μερικές λεπτομέρειες για το πώς παίζεται και τα χαρακτηριστικά του. Το κυριότερο όμως που αφορά των κόσμο των fighting παιχνιδιών είναι πως το Project L θα είναι playable στο EVO 2023 -το μεγαλύτερο τουρνουά fighting παιχνιδιών του κόσμου, το οποίο διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα. 

Στο νέο gameplay που δημοσίευσε παρουσιάστηκε ένα από τα βασικότερα modes του που αφορούν το co-op παιχνίδι με φίλους και είναι το "Duo Play". Το εν λόγω mode χτίζει πάνω στο 2v2 είδος μάχης που προσφέρει το Project L, μόνο που αντί να ελέγχει ο ένας παίκτης και τα δύο μέλη της ομάδας του, το Duo Play θα επιτρέπει σε δύο παίκτες να συνεργαστούν με τον καθένα να επιλέγει τον μαχητή του. Έτσι πρακτικά το gameplay ανοίγεται και υποστηρίζει 4 κανονικούς παίκτες ταυτόχρονα, αν και θα υποστηρίζει αγώνες 1v1 και 2v1. 

Εκτός όλων αυτών το παρακάτω βίντεο αποτελεί μια πρώτη ωμή ματιά στο gameplay του Project L αλλά και στο πώς θα μοιάζει το user interface του. 

Δείτε τα νέα gameplay πλάνα του Project L της Riot:

Το Project L θα είναι playable στον εκθεσιακό χώρο του EVO 2023 από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου. Εκεί οι παίκτες θα διαλέξουν ανάμεσα στους Darius, Ahri, Ekko και σε έναν τέταρτο χαρακτήρα που θα ανακοινωθεί αργότερα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Project L αναπτύσσεται από την Radiant Entertainment, την οποία η Riot είχε εξαγοράσει το 2016.