Το internet πιστεύει πως η Valve ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο Half-Life

Ή κάτι σχετικό με το franchise γενικότερα
26 Ιουλίου 2023 17:22
Το internet πιστεύει πως η Valve ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο Half-Life

Πρόσφατα η Valve εξέπληξε το internet και τη gaming κοινότητα, ανακοινώνοντας από το πουθενά το Counter-Strike 2, μετά από τουλάχιστον μια δεκαετία αναμονής. Τώρα, πολλοί πιστεύουν ότι η εταιρία του Gabe Newell ετοιμάζεται να κάνει ξανά το ίδιο με ένα ακόμη ιστορικό franchise. Ναι, το internet πιστεύει πως η ανακοίνωση ενός νέου Half-Life είναι προ των πυλών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Gamescom 2023, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες την επίσημη εφαρμογή της. Αυτή περιλαμβάνει μια λίστα με τις εταιρίες που θα έχουν περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο και παραδόξως, μεταξύ τους συγκαταλέγεται και η Valve! Μάλιστα πατώντας κανείς το σχετικό εικονίδιο για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορεί να δει πως το franchise που θα φέρει στην έκθεση η εταιρία είναι το…Half-Life!

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο, όπως για παράδειγμα αν πρόκειται για κάποια μεταφορά του Half-Life Alyx στο PlayStation VR2 (παρόλο που το PlayStation δε θα συμμετέχει στην έκθεση), για κάποιο νέο spin-off ή για το πολυπόθητο Half-Life 3 ή μάλλον το Half-Life 2: Episode 3, όπως είναι κανονικά το όνομα της ανακοινωμένης, αλλά ακυκλοφόρητης συνέχειας.

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Gamescom 2023, λοιπόν, η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας, για να σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση από πρώτο χέρι. Για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις, λοιπόν, μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: