Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα παιχνίδι με χιλιάδες ‘Very Positive’ κριτικές

Από τη SEGA
25 Ιουλίου 2023 09:24
Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα παιχνίδι με χιλιάδες ‘Very Positive’ κριτικές

Μέχρι τις 27 Ιουλίου έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε χωρίς απολύτως καμία χρέωση το Dungeon of the ENDLESS, ένα παιχνίδι της SEGA και της ομάδας ανάπτυξης AMPLITUDE Studios που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Ειδικότερα, ο τίτλος που πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 έχει ‘Very Positive’ αξιολόγηση στο Steam, με σχεδόν 12 χιλιάδες user reviews συνολικά.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεται περί τίνος πρόκειται, το Dungeon of the ENDLESS είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία από τα roguelike και tower defense genres. Ως παίκτες αναλαμβάνετε μια ομάδα ηρώων που πρέπει να προστατεύσουν τη γεννήτρια του διαστημόπλοιού τους που συνετρίβη, ενώ εξερευνάτε ένα randomly generated dungeon γεμάτο εχθρούς και παγίδες.

Θα πρέπει, λοιπόν, να διαχειριστείτε τους πόρους σας, να χτίσετε άμυνες, να αναπτύξετε νέες τεχνολογίες και να επιβιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Το παιχνίδι προσφέρει μεγάλη πρόκληση, είναι άκρως replayable, ενώ χρειάζεται και αρκετή στρατηγική. Φυσικά, αποτελεί μέρος της σειράς ENDLESS, η οποία περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια που διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν, όπως τα ENDLESS Space και ENDLESS Legend.

Το παιχνίδι προσφέρεται δωρεάν στο πλαίσιο του λεγόμενου ENDLESS Summer, με την AMPLITUDE Studios να επιφυλάσσει και διάφορα νέα, ενημερώσεις, ειδικά streams και άλλα, για να γιορτάσει μαζί με την κοινότητα.

Μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και ένα trailer για να πάρετε μια γεύση πριν ξεκινήσετε το κατέβασμα.