Έπαθε πλάκα ο LeBron James βλέποντας το συλλεκτικό PS5 με σχέδια του... LeBron James (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μια ειδική Limited Edition κονσόλα που έγινε σε συνεργασία με το PlayStation
24 Ιουλίου 2023 21:22
Έπαθε πλάκα ο LeBron James βλέποντας το συλλεκτικό PS5 με σχέδια του... LeBron James (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας είχαμε ενημερώσει για την επικείμενη κυκλοφορία του ειδικού Limited Edition PS5 και DualSense χειριστηρίου στα χρώματα του LeBron James (ΛεΜπρόν Τζέιμς), καθώς ο "Βασιλιάς" των LA Lakers συνεργάστηκε με το PlayStation για τη δημιουργία τόσο της κονσόλας όσο και των αξεσουάρ. 

Τώρα, μόλις μερικά 24ωρα πριν την επίσημη διάθεσή του στα καταστήματα ο Τζέιμς παρέλαβε το δικό του συλλεκτικό PlayStation 5 στα χρώματα του "Kid from Akron" με σχέδια εμπνευσμένα από γκραφίτι. Ο LeBron δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του βλέποντας με τα ίδια του τα μάτια το δημιούργημα που φέρει την υπογραφή του και ανήρτησε ένα σχετικό βίντεο που το παρουσιάζει. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο το DualSense αλλά και το limited edition κάλυμμα για το PS5 στα σχέδια του ΛεΜπρόν φέρουν τη φράση "Nothing is Given. Everything is Earned", ενώ και τα δύο αξεσουάρ έχουν "στοιχεία και σχέδια εμπνευσμένα από την αγάπη του LeBron για την gaming κοινότητα"

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του LeBron όταν βλέπει το PS5 του...LeBron: 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@kingjames)

Το Limited Edition DualSense 5 και το PS5 cover του Lebron James θα κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουλίου όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως: Μ. Βρετανία, Γαλλία ,Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο στην τιμή των €79.99 και $64.99 αντίστοιχα. Ακόμη δε γνωρίζουμε εάν και πότε θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά καταστήματα.