Νέα χορταστική ματιά στο Star Wars Outlaws παιχνίδι της Ubisoft

Φρέσκα πλάνα και behind the scenes υλικό
24 Ιουλίου 2023 14:25
Νέα χορταστική ματιά στο Star Wars Outlaws παιχνίδι της Ubisoft

Στο πλαίσιο ενός ειδικού πάνελ που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con 2023, η Ubisoft αποκάλυψε νέες πληροφορίες και πλάνα από το άκρως αναμενόμενο Star Wars Outlaws. Πρόκειται για το μεγάλο open world παιχνίδι στο λατρεμένο sci-fi σύμπαν, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο Summer Game Fest τον περασμένο μήνα.

Το εν λόγω βίντεο περιλαμβάνει νέα πλάνα, concept art και σχολιασμό από την ομάδα ανάπτυξης και τα μέλη του καστ. Έτσι, προσφέρει μια πρώτη ματιά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, αναλύοντας το πώς επιλέχθηκαν η χρονική περίοδος και τα θέματά του. Για παράδειγμα, εξηγεί πώς το concept της παρανομίας επηρέασε συνολικά τη δημιουργία των κόσμων και διάφορων άλλων στοιχείων εμπειρίας, όπως ο νέος πλανήτης Toshara, και η πόλη Mirogana.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

Η κυκλοφορία του Star Wars: Outlaws είναι προγραμματισμένη για το 2024, αποκλειστικά στις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.