Νέα ματιά στο Immortals of Aveum, το νέο single-player magic shooter της EA

Απευθείας από την Comic-Con
24 Ιουλίου 2023 13:58
Νέα ματιά στο Immortals of Aveum, το νέο single-player magic shooter της EA

Η ομάδα ανάπτυξης, Ascendant Studios, σε συνεργασία με την EA, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Immortals of Aveum. Πρόκειται για ένα cinematic που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con και θέλει να σας δώσει μια καλύτερη ματιά από τον επερχόμενο “EA Original” τίτλο.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Καθώς ο αγώνας ενάντια του Sandrakk συνεχίζεται, ο Jack (Darren Barnet) επιστρέφει με την Binding Stone, ένα ισχυρό τεχνούργημα που έπρεπε να καταστρέψει και όχι να κρατήσει. Πιστεύει ότι έκανε τη σωστή επιλογή, τώρα θα πρέπει να πείσει τον Kirkan (Gina Torres), τον αρχηγό των Immortals.

Παρακολουθήστε το νέο cinematic βίντεο παρακάτω:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με το concept, στο Immortals of Aveum ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak, ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας, για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells.

Οι "shooter" μηχανισμοί του δεν έχουν όπλα και σφαίρες αλλά διαφόρων ειδών ξόρκια που χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση. Δημιουργός του τίτλου και συνεπικεφαλής της Ascendant Studios είναι ο Bret Robbins, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του ως creative director στο πρώτο Dead Space, αλλά και σε πολλά campaigns των Call of Duty δια χειρός Sledgehammer Games, όπως τα Call of Duty: Advanced Warfare, CoD: WWII και CoD: Vanguard.

Το Immortals of Aveum θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Αυγούστου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (Steam, Epic και EA).