Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Epic Games Store

Βρείτε εκατοντάδες παιχνίδια σε χαμηλές τιμές
21 Ιουλίου 2023 12:01
Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Epic Games Store

Οι ζέστες χτύπησαν και το Epic Games Store καθώς έχει ξεκινήσει ήδη το Summer Sale 2023, το οποίο προσφέρει εκατοντάδες παιχνίδια σε μεγάλες εκπτώσεις αλλά και δώρα και επιστροφές για όσους ψωνίσουν αυτή την περίοδο. 

Αν λοιπόν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων του Epic Games Store, τότε αυξάνεται η επιστροφή που θα λάβετε από κάθε παιχνίδι σε κουπόνια. Πρακτικά δηλαδή το Epic Rewards πρόγραμμα μεγαλώνει αυτή την περίοδο και αντί για 3-5% επιστροφή, αυτή πηγαίνει στο 10% για κάθε αγορά σας για αυτή την περίοδο. Επομένως αν αγοράσετε για παράδειγμα ένα παιχνίδι αξίας €60 τότε θα έχετε επιστροφή ύψους €6.

Το καλύτερο είναι ότι αυτό το 10% επιστροφής στην επόμενη αγορά το λαμβάνετε όχι μόνο αν πάρετε παιχνίδια που βρίσκονται στον κατάλογο του Summer Sale 2023, αλλά σε οποιοδήποτε από τον κατάλογο της Epic. Μερικές από τις πιο επιφανείς προσφορές είναι το FIFA 23 και το Far Cry 6 σε -75%, το Alan Wake Remastered σε -60% και το Death Stranding Director's Cut σε -50%, ανάμεσα στις εκατοντάδες άλλες προτάσεις. 

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις προσφορές του Epic Games Store Summer Sale 2023

Το Epic Games Store Summer Sale 2023 θα κρατήσει μέχρι τις 3 Αυγούστου, επομένως βιαστείτε αν θέλετε να προλάβετε κάποιο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει σε χαμηλότερη τιμή.